Jump to content

Welkom op Stiekemanoniem Online

Stiekemanoniem is een amateur sex site voor Nederland en België! Iedere dag uploaden vele amateurs een prive sexvideo, sexfoto of geil sexverhaal. Je kunt deze bij Stiekemanoniem allemaal gratis bekijken. Meld je nu aan en bekijk al deze geile amateursex foto's, video's en verhalen.
Voor een geile sexchat of milf dating kun je ook terecht bij Stiekemanoniem. De sexchat is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om live naar lekkere webcams te kijken of zelf bekeken te worden. Er zijn altijd verschillende mensen online om een geile sexchat mee te hebben!
Dirk

Welkom op stiekemanoniem.nl

Recommended Posts

Stiekemanoniem.nl biedt jullie, forumleden een interactief forum aan om met elkaar te communiceren en om dingen te delen met de andere leden van de site. stille genieter; zo noemen we onze forumleden! Dit zijn mannen en vrouwen, boven de 18 jaar, die geïnteresseerd zijn en/of een passie hebben voor spannende foto's en privé filmpjes van gelijkgestemde mensen.  Wat wij allemaal gemeen hebben is dat we graag naar geile filmpjes van mensen zoals jij en ik kijken of lekker relaxed chatten in onze chatroom waar je ook regelmatig kan genieten van de webcams van de overige  leden.

 

Stiekemanoniem is een ervaring waar je weer graag terug zal komen om veel geile belevenissen te ervaren. We zitten hier op het forum voor ons plezier en de bedoeling van deze community is, dat de mensen elkaar helpen, informeren, plezier beleven en hierbij elkaar respecteren.

Om dit forum gezellig, leerzaam en toegankelijk te houden zijn er naast Netiquette een aantal algemene forumregels opgesteld die voor alle leden gelden. Lees de regels eens rustig door en je zult zien dat deze regels bijdragen aan de plezierige omgang met elkaar op dit forum en dat ze ten gunsten komen van de Stiekemanoniem-Community en Stiekemanoniem.nl.

 

Van harte welkom!

Om te beginnen, als je nog niet geregistreerd bent op het forum van www.stiekemanoniem.nl dan kunnen we dit natuurlijk alleen maar aanmoedigen om het wel te doen. Het heeft alleen maar voordelen :) Heel veel voordelen!

Kies een leuke NickName en Avatar. Natuurlijk vinden wij het leuk als je net als de andere leden jezelf voorstelt. Dit kan in het introductie forum. Natuurlijk vinden wij het ook leuk als je deelneemt in verschillende discussies (topics) of zelf een discussie opent. Nog leuker is het natuurlijk wanneer jij of jullie ook foto's of  filmpjes van jezelf plaatst of mee doet in de webcamchat.

 

Discussies (topics) openen

Post zoveel mogelijk in de juiste forum categorie, zo blijft het forum duidelijk en overzichtelijk. Door een discussie in de juiste categorie te posten is de kans ook groter dat je sneller een goed antwoord hierop krijg of een reactie. Behandel mensen, bedrijven, organisaties met respect en probeer zoveel mogelijk “on topic” te blijven. Lukt het niet om “On topic” te blijven maak dan over het off topic onderwerp een nieuwe discussie aan.

Als je een nieuw Topic begint zorg dan voor een duidelijke “Discussietitel”. Discussietitel mag best prikkelend zijn maar niet beledigend. Kies bij je discussie ook etiketten (tags) zodat Stille genieters gemakkelijk discussies over een bepaald onderwerp kunnen terugvinden.

Plaats een discussie maar één keer in één forum. Niet dubbel of crossposten in de hoop op meer reacties. Dit wordt niet gewaardeerd

Als je van mening bent dat iemand de algemene fatsoen regels of specifieke forum regels overtreedt dan kun je dit melden bij een forum moderator maar het makkelijkste is wanneer je rechts boven het bericht op rapporteer bericht klikt, er worden dan indien van toepassing passende maatregelen genomen tegen die gebruiker. Variërend van een waarschuwing, een tijdelijke ban tot in het uiterste geval een permanente verwijdering. Houd er wel rekening mee dat de moderators vrijwillig meewerken om Stiekemanoniem leuk en gezellig te houden. Het kan dus voorkomen dat je niet binnen enkele minuten een reactie hebt.

 

Wie zijn de Moderators op Stiekemanoniem @Bankje@Sigma

Je kunt ze inschakelen voor zaken die betrekking hebben op het forum en de site Stiekemanoniem.nl Zij hebben ook de bevoegdheden om discussies, postings aan te passen of te verwijderen. Het zijn geen “boemannen of vrouwen” maar Stille genieters met veel expertise en een groot Stiekemanoniem hart!

 

Check your facts & informatie

Uiteraard zijn we hier met zijn allen om geile dingen te beleven en dar over te praten. De stille genieters die hun foto's of filmpjes op de site plaatsen verwachten van jullie reacties, hoe meer hoe beter zelfs. Dit kun je doen door onder de foto of film een opmerking te plaatsen of te stemmen door op de sterrenwaardering te klikken. 

Wanneer je in een topic gaat reageren hou er dan rekening met dat de grens tussen een mening en een feit - voor zover feiten bestaan - niet altijd helder is. Wees je bewust van de mogelijke gevolgen als je je mening als feit presenteert, want verkeerd advies of onjuiste, onvolledige informatie kan vervelende gevolgen hebben voor betrokkenen en lezers. Volg hierbij de GBV-Methode; Gezond boerenverstand, ook voor de niet agrariërs onder ons. Lees, leef en geniet op eigen risico :D

 

Commerciële inhoud

Het plaatsen van berichten met een commerciële inhoud die de (commerciële) belangen van Stiekemanoniem.nl kunnen beschadigen zijn ten strengste verboden. Deze berichten zullen zonder pardon of waarschuwing verwijderd worden, indien geplaatst door een “first time” poster zal ook zijn/haar account zonder waarschuwing direct worden verwijderd. Mede om deze reden zijn gebruikersnamen met daarin een verwijzing naar een website niet toegestaan. Het plaatsen van een onderschrift om zaken te promoten met een commercieel belang is dus ook niet toegestaan. Wanneer je een uitzonderingspositie wilt hebben neem dan even contact op met @Dirk, waarschijnlijk komen jullie er dan wel uit.

De moderators mogen naar eigen inzicht discussies, postings verplaatsen, verwijderen of aanpassen.

Weet je het niet zeker of je iets mag posten kan je altijd een mailtje sturen naar een moderator.

 

Citeren

De grens tussen citeren en copyrightschending is helaas vaag dit geld met name voor de sectie geile verhalen, je kunt deze niet van een andere website overnemen tenzij jij natuurlijk de oorspronkelijke schrijver bent. Op basis van online voorbeelden stelt Stiekemanoniem.nl de regels voor op het forum als volgt: Citeren mag tot maximaal 1 alinea van het originele bericht, plus een deeplink dient te worden geplaatst naar het oorspronkelijke bericht.

Tip: Het is altijd beter om een linkje naar een externe bron te voorzien van een toelichting in je eigen woorden. Maar een combinatie van een stukje quoten (max 1 alinea dus) en de rest samenvatting/toelichting in je eigen woorden is ook toegestaan.

Bij overtreding hiervan zullen moderators zelf citaten inkorten. 

 

Copyrights (foto's/artikelen)

Stille genieters, moderators en beheerders mogen geen foto's/artikelen op het forum zetten met copyrights. Wil je zoiets plaatsen zorg er dan voor dat je hiervoor toestemming hebt van de recht hebbende of waar geen rechten op berusten. Bij twijfel geen foto's posten! Er is veel onduidelijkheid over op het internet m.b.t. rechten van foto's en artikelen, hier kan je een stuk lezen over foto rechten op fora. Je mag sowieso geen foto’s plaatsen, linken die  als zeer schokkend ervaren kunnen worden.

 

Websites vermelden

Heb je een eigen website die interessant is voor andere Stille genieters en die het (commercieel) belang van Stiekemanoniem niet schaadt dan mag je ze best plaatsen. Doe dit bij voorkeur in de discussie waarbij je jezelf voorstelt. Het is wel de bedoeling dat je actieve stille genieter blijft. Alleen een discussie openen om je eigen website te promoten levert uiteindelijk een verwijdering van de Discussie op. Wanneer je naar een commerciële website wilt linken neem dan ook van tevoren contact op met @Dirk

 

Taalgebruik

Als je een discussie, reactie plaatst, zorg er dan voor dat je dit in fatsoenlijk Nederlands doet. Dit komt ten goede van het forum, verhoogt de leesbaarheid en de kans op meer boeiende reacties. Het is natuurlijk wel goed wanneer je bv zegt hoe geil je dat natte kutje vind en er zelf ook wel is aan zou willen likken.

Je hoeft niet bang te zijn! Wij zijn geen taalpuristen ;-) Taalvoutjes maken wij ook en zul je ook in deze discussie aantreffen. :)>-

Kwetsend, SCHREEUWERIG taalgebruik wordt op Stiekemanoniem niet getolereerd!

 

Strafbare feiten

Iedereen die zich niet aan het wetboek van strafrecht houdt en uitspraken doet die bijvoorbeeld discriminerend zijn of mensen opzet tegen elkaar of uitspraken doet die strafbaar zijn (art 46 wetboek van strafrecht) kunnen worden verwijderd van dit forum.

Het aanbieden van, of vragen om, gestolen en/of anderszins wettelijk beschermd of illegaal verkregen of verkrijgbaar materiaal is niet toegestaan.

Het is niet toegestaan om naar websites te verwijzen waar illegale zaken worden aangeboden.

 

Uitschrijven

Stille genieters kunnen zich uitschrijven op Stiekemanoniem.nl, de discussies, postings zullen wel blijven bestaan, het bijbehorende gebruikersprofiel niet meer. Dit wordt na 24 uur gedaan na een melding die via mail of PM naar een moderator is gestuurd (afkoelperiode)

 

Privé Berichten

Via de website (forum) is het mogelijk om privé contact op te nemen met andere forumgebruikers. Deze berichten zijn privé en mogen dan ook niet openbaar worden gemaakt op ons forum. 

 

Sfeer verpesten en trollen

De belangrijkste functies van ons forum zijn dat er een fijne ontspannen sfeer hangt op het forum in de ruimste zin van het woord. Onze gebruikers dienen met respect om te gaan met elkaar en "sfeerverpestend" en trol gedrag wordt niet geaccepteerd. Leef en laat leven en heb respect voor een ander, ook al deelt degene niet jouw mening!

 

Privacy

Wij doen vanzelfsprekend onze best om de privacy van onze Stille genieters te waarborgen, maar kunnen dit nimmer garanderen. Dat geldt eigenlijk in zijn algemeenheid op internet: je laat meer sporen achter dan je waarschijnlijk zelf beseft. Wees dan ook zelf voorzichtig en terughoudend met gegevens over jezelf plaatsen.

Stille genieters die op dit forum handelingen verrichten met als doel gegevens van anderen te achterhalen, welke zij niet zelf vrijwillig en opzettelijk hebben vrijgegeven - zoals het posten van al dan niet zichtbare web bugs om bijvoorbeeld ip adressen te achterhalen - worden per direct gebanned.

 

Maximaal 1 account per persoon toegestaan

Elke gebruiker mag maar 1 forum account hebben op Stiekemanoniem.nl Mocht je om een of andere reden meer accounts hebben stuur dan een mailtje naar hello (at) Stiekemanoniem (punt) nl zodat we die kunnen verwijderen. 

 

Forumregels

Deze regels zijn niet vrijblijvend en Stille genieters worden geacht hiervan op de hoogte te zijn. Kun of wil je je niet aan deze regels houden dan kun je ons een berichtje sturen om je account te verwijderen. Of deze zal door ons verwijderd worden. De forumregels kunnen zonder opgaaf van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Ook van deze wijzigingen dien je jezelf op de hoogte te houden. De forumregels hebben tevens terugwerkende kracht, op alle eerdere discussies, reacties en mededelingen.

Laat deze forumregels je niet afschrikken. Als je daarnaast je gewoon aan de algemene waarden en normen houdt dan is er niets aan de hand. Je zult dan net als de vele andere Stille genieters veel plezier hebben op Stiekemanoniem!

Nogmaals welkom op Stiekemanoniem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij stiekemanoniem.nl werken we met verschillende ledengroepen. Iedere groep heeft steeds meer mogelijkheden om de functies van de site te gebruiken. een overzicht van de verschillende features van de ledengroepen vind je hier:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een overzicht en korte uitleg van de ledengroepen kun je hier bekijken:

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom terug, iedereen achter deze Stiekem Anoniem website :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Zelf uploaden:

De populairste amateur seks site vol nieuwe snufjes voor liefhebbers van webcam chat, intieme foto's en filmpjes van amateurs en veel meer! Hier kun je ook jouw eigen amateur seks foto’s en filmpjes delen. Zo kunnen anderen ook van jouw amateur sexvideo genieten. Je amateur sex films en sex foto’s in je eigen anonieme seks foto albums, zoals vrouwen sex, oma sex, geile vrouwen of geile mannen.

Amateur sex:

Stiekemanoniem is een amateur sex site voor Nederland en België! Iedere dag uploaden vele amateurs een prive sexvideo, sexfoto of geil sexverhaal. Je kunt deze bij Stiekemanoniem allemaal gratis bekijken. Meld je nu aan en bekijk al deze geile amateursex foto's, video's en verhalen.

Sexchat en Dating:

Voor een geile sexchat of milf dating kun je ook terecht bij Stiekemanoniem. De sexchat is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om live naar lekkere webcams te kijken of zelf bekeken te worden. Er zijn altijd verschillende mensen online om een geile sexchat mee te hebben!

×

Important Information

Door gebruik te maken van deze site verklaar je akkoord te gaan met onze Terms of Use