Jump to content

Welkom op Stiekemanoniem Online

Stiekemanoniem is een amateur sex site voor Nederland en België! Iedere dag uploaden vele amateurs een prive sexvideo, sexfoto of geil sexverhaal. Je kunt deze bij Stiekemanoniem allemaal gratis bekijken. Meld je nu aan en bekijk al deze geile amateursex foto's, video's en verhalen.
Voor een geile sexchat of milf dating kun je ook terecht bij Stiekemanoniem. De sexchat is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om live naar lekkere webcams te kijken of zelf bekeken te worden. Er zijn altijd verschillende mensen online om een geile sexchat mee te hebben!
Sign in to follow this  
Guest teja

Seks Shop Hulst

Recommended Posts

Guest teja

 Daar ik al enkele dagen hot en geil was besliste ik van naar Hulst te gaan richting seks shop , na wat rond gelopen hebben ga ik de seks shop binnen ,heb er echt zin in ..na wat rond gekeken te hebben ga ik de cinema binnen er zitten twee mannen ze kijken mij aan dat heb ik gezocht niet te veel mannen ik zet mij in de zetel en trek mijn slipje uit en doe mijn bloesje open en bh hoog en begin met mijn kut te spelen het duurt niet lang of de twee mannen zitten naast mij ze vragen nemen we over ik zeg graag het zijn wat oudere mannen maar ik ben zo geil dat ik ze laat spelen met mijn tits en kut gewoon heerlijk ik ruk aan hun pikken ze vragen om te pijpen ik zeg neen enkel rukken na een tijdje zie ik nog een grote man binnen komen wow het is wel half donker maar hij bevalt mij ze  wisselen van plaats hij zit nu naast mij hij vingert mij met twee vingers heerlijk zo twee dikke vingers in mijn kut als beloning  pijp ik hem wel heerlijk man we gaan naar het kamertje daar laat ik mij heerlijk neuken door hem als hij klaar gekomen is vraag een van de andere mannen mag ik ook neuken waarom niet ….hij neukt mij ook spijtig dat hij zo rap komt maar ja …...als ik vertrek is mijn slipje verdwenen nu loop ik in hulst rond met kale kut …..maak nog een rondje in stad een koffie drinken op terras op de hoek waar de frituur is heerlijk zo rond lopen zonder slip ….het was een prachtige middag ….ik loop er dikwijls sjaaltje rond mijn hals kenwoord teja ...en wie weet treffen we ons daar eens …..een geil hot vrouwtje 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest teja

ja he strike 51

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dat is natuurlijk een situatie waar mannen van dromen :-) 

Hoewel ikzelf eigenlijk nog nooit hier in Hasselt naar een seksbios ben geweest. Ik durf daar niet goed binnenstappen. 

Dus dit soort avontuurtjes is niet direct voor mij weggelegd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier ben ik vroeger wel eens geweest, geiltje. Heb je toen helaas nooit gezien:(. Wel andere dingen. Ik zet het verhaal wel hierop. Beetje ver weg voor mij nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hidden Content

    Reply to this topic to see the hidden content.

Mijn ervaring, alweer enige tijd geleden.

De seksshop ( Hulst ):

Op een zaterdagmiddag was ik in Hulst. Daar zijn diverse seksshops, die vooral veel door Belgen bezocht worden. Ik zat aan de overkant op een terrasje en zag een aantal mensen, waaronder een stel en een vrouw alleen naar binnen gaan. Nieuwsgierig geworden ging ik ook naar binnen en keek wat rond. Beneden was de winkel met de gebruikelijke films, boekjes en speeltjes. Er bleek een trap naar boven te zijn die naar een soort labyrint leidde, voor een tientje mocht je daar naar boven. Toen mijn ogen boven aan het schemerige licht gewend waren ging ik op onderzoek uit. Als je door een gang liep waren er nissen en kamertjes met een raam of met alleen tralies ervoor. In een van de kamertjes zat het stel elkaar op te warmen, door het raam gadegeslagen door twee mannen, waarvan er één volledig naakt was. Ik liep verder en kwam langs een open filmzaal. Er zaten een stuk of vier mannen naar een pornofilm te kijken, waarvan er twee elkaar zaten af te trekken ( voor zover ik dat in het donker kon zien ). In een volgende gang kwam ik langs een nis met een paar gaten in de wand, dit waren dus de “gloryholes”. Ik haalde mijn pik uit mijn broek en merkte dat één van de gaten precies op de juiste hoogte zat. Ik stopte hem er doorheen en kon met mijn arm om de muur heen precies bij mijn pik komen om hem af te trekken en fantaseerde daarbij hoe het zou zijn als daar aan de andere kant een vrouw zou zitten of staan. Omdat het er aardig warm was trok ik mijn overhemd en broeken helemaal uit en liep met een half stijve pik verder door het labyrint. Er hingen wat seksspeeltjes en bondageapparatuur ongebruikt aan de muur, het was ook nog wel erg vroeg in de middag. Ik liep langs twee homo’s, waarvan er een opmerking maakte over het formaat van mijn lul, waarop de andere er meteen een graai naar deed. Hoewel het me op dat moment niet tegenstond
( mijn pik begon zelfs verder te groeien ) liep ik verder en kwam weer bij de filmzaal, waar ik in een lege rij plaatsnam. De film was niet slecht en ik zakte heerlijk onderuit en speelde met mijn inmiddels recht omhoog staande en knalharde apparaat. Omdat ik er best wel trots op ben bleef ik ook zo zitten als er iemand langs kwam, zodat iedereen het goed kon zien. De twee mannen die schuin voor me zaten maakten zich van elkaar los en de een stond op en kwam naast me zitten. Toen zag ik pas dat het geen man was maar een vrouw met kort haar. Met een zachte g vroeg ze me of ze me ergens mee kon helpen, terwijl ze haar ogen op mijn stijve pik gericht hield. Voor 35 gulden wilde ze hem wel heerlijk afzuigen. Het bleek dus een prostituee te zijn. Tijdens het kijken naar een film afgezogen worden leek me wel wat en ik haalde het geld uit mijn broekzak en ze pakte een condoom, die wat aan de krappe kant was. Ze deed het heerlijk. We hadden inmiddels ook twee toeschouwers die met hun pik uit de broek zich erbij stonden af te trekken, wat me extra opwond. Het was een leuke spontane meid en er kwam een idee in me op om naar de gloryholes te gaan. Dit vond ze goed en daar aangekomen stak ik mijn inmiddels heel erg grote leuter door het voor mij juiste gat.
Aan de andere kant ging het meisje door de knieën en nam hem zover als mogelijk in haar mond om zich vervolgens langzaam terug te trekken, heerlijk. Dit deed ze nog een aantal keer en ik moest me goed vast houden om niet van genot achterover te vallen.
De twee toeschouwers waren er inmiddels ook weer bij komen staan om het schouwspel van nabij te kunnen bekijken. Met een explosie kwam ik heerlijk klaar in haar mond en bleef nog even na sidderen toen ze het condoom afgerold had. Zo stond ik nog een tijdje met mijn nog steeds stijve pik door het gat toen een van de toeschouwers mijn pik stevig bij de wortel vastpakte. Hij zei nog wat tegen de andere man en het meisje en toen voelde ik opeens een warme mond om mijn lul. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, probeerde de man me gewoon helemaal schoon te zuigen en te likken onder de ogen van het meisje en de andere man. Toen hij klaar was likte hij zijn lippen af en grijnsde naar me. Omdat mijn lul maar niet slap wilde worden begon nu ook de andere man zich ermee te bemoeien en hij begon me ( nog steeds door het gat ) met grote halen af te trekken. Bij extra hevige opwinding lukte het me in die tijd wel eens om twee keer achter elkaar klaar te komen, zoals ook deze keer dus: na een paar minuten kwam ik met een nog grotere explosie dan de eerste keer klaar en spoot alles (asociaal) op de grond. Na de vloer gereinigd te hebben nam ik afscheid en ging ietwat verward weer naar buiten.

Met de geile groeten van voy49
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest teja

Wat een heerlijk verhaal ….zou je het nog doen ….ik vind het gewoon heerlijk wat laten vingeren soms eens seks ...geen verplichten ….en je komt buiten heerlijk klaar gekomen en niemand weten het behalve die in de seksshop Teja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als ik in de buurt zou zijn, maar helaas woon ik nu te ver weg daarvoor :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Zelf uploaden:

De populairste amateur seks site vol nieuwe snufjes voor liefhebbers van webcam chat, intieme foto's en filmpjes van amateurs en veel meer! Hier kun je ook jouw eigen amateur seks foto’s en filmpjes delen. Zo kunnen anderen ook van jouw amateur sexvideo genieten. Je amateur sex films en sex foto’s in je eigen anonieme seks foto albums, zoals vrouwen sex, oma sex, geile vrouwen of geile mannen.

Amateur sex:

Stiekemanoniem is een amateur sex site voor Nederland en België! Iedere dag uploaden vele amateurs een prive sexvideo, sexfoto of geil sexverhaal. Je kunt deze bij Stiekemanoniem allemaal gratis bekijken. Meld je nu aan en bekijk al deze geile amateursex foto's, video's en verhalen.

Sexchat en Dating:

Voor een geile sexchat of milf dating kun je ook terecht bij Stiekemanoniem. De sexchat is helemaal gratis en geeft je de mogelijkheid om live naar lekkere webcams te kijken of zelf bekeken te worden. Er zijn altijd verschillende mensen online om een geile sexchat mee te hebben!

×

Important Information

Door gebruik te maken van deze site verklaar je akkoord te gaan met onze Terms of Use